Gyakori kérdések

Általános tudnivalók

PHARMINDEX regiszrációs rendszerbentörténő regisztráció típusától függően a regisztrált felhasználó különböző jogosultságokat szerezhet. Kiegészítő szolgáltatásként a szakmai adatokhoz kizárólag orvosok, gyógyszerészek, fogorvosok, egészségügyi szakdolgozók, klinikai szakpszichológusok, valamint a regisztráció ügyfélszolgálatunk által történő egyedi aktiválása után – esetlegesen előfizetés ellenében - állatorvosok, hatóságok és gyógyszergyártó cégek munkatársai, valamint partnereink és egyetemi hallgatók férhetnek hozzá.

Az ezen az oldalon történő regisztrációjával Ön a következő weboldalak használatához kaphat jogosultságot:

 

www.pharmindex.hu kiadványainkat és szolgáltatásainkat bemutató weboldal kivételével a fent említett szakmai weboldalak használatát díjmentesen kizárólag az egészségügyben dolgozó orvosok, fogorvosok, gyógyszerészek, egészségügyi szakdolgozók és klinikai szakpszichológusok számára tesszük lehetővé. Az ezen kívüli kör hozzáférése finanszírozatlan, miközben a weboldal felépítése és működtetése, az információk frissítése és bővítése igen nagy költségű tevékenység. Ezért a fent említett szakembereken kívül egyedileg mérlegeljük a hozzáférési jog megadását, és amennyiben a díjfizetés elkerülhetetlen, igyekszünk méltányos feltételeket kínálni.

Elfelejtett jelszó

Kérjük, elfelejtett jelszó esetén használja a jelszó emlékeztető lehetőséget.

 

„Régi, megszűnt e-mail címmel regisztráltam régebben, a mostanival pedig nem enged újra regisztrálni, mert a megadott pecsétszám már szerepel a rendszerben.”

Minden egészségügyben dolgozó szakember egyedi nyilvántartási számmal rendelkezik, ennek során rendszerünkben is csak egyszer lehet, az adott pecsétszámmal, alapnyilvántartási számmal regisztrálni.

E-mail cím módosítási igény esetén, kérjük, hogy jelentkezzen be régi e-mail címével, majd az adatmódosítás menüpontban változtassa meg az e-mail címet a használni kívánt új e-mail címére.

 

„Egyetemi hallgatóként szeretnék regisztrálni a PHARMINDEX rendszerben”

Orvos-, gyógyszerész és fogorvostan-hallgatók részére díjmentesen biztosítjuk a regisztrációt. Szakmai oldalainkhoz is lehetséges a hozzáférés, ennek feltétele, hogy a gyógyszerismertetés jogi szabályozása miatt az oldal használatához ellenőrizzük aktív hallgatói státuszát. Ehhez, kérjük, küldje el az egyeteme által igazolt ”hallgatói státusz dokumentum”-ot. Ebben az esetben jogosult lesz az oldalra történő belépésre. Az ellenőrzést ügyfélszolgálatunk végzi. A jogosultság engedélyezéséről az Ön által megadott e-mail címen értesítjük. A szükséges dokumentumot a következő helyről töltheti le: Egyetemi státusz igazolás.

 

„Állatorvos vagyok, szeretnék hozzáférni orvos-szakmai portáljukhoz.”

PHARMINDEX-Online.hu weboldal használatát díjmentesen kizárólag az egészségügyben dolgozó orvosok, fogorvosok, gyógyszerészek, egészségügyi szakdolgozók és klinikai szakpszichológusok számára tesszük lehetővé. Az ezen kívüli kör hozzáférése finanszírozatlan, miközben a weboldal felépítése és működtetése, az információk frissítése és bővítése igen nagy költségű tevékenység. Ezért a fent említett szakembereken kívül egyedileg mérlegeljük a hozzáférési jog megadását, és amennyiben a díjfizetés elkerülhetetlen, igyekszünk méltányos feltételeket kínálni: A Magyar Állatorvosi Kamarával kötött megállapodás értelmében állatorvosok részére kedvezményes díj ellenében biztosítunk hozzáférést weboldalunkhoz 1 éves időtartamra. A hozzáférés megrendelését leadhatja weboldalunkon vagy elküldheti ügyfélszolgálatunknak.

 

„Gyógyszeriparban dolgozó szakemberként szeretnék regisztrálni.”

Gyógyszergyártók esetén értékesítési osztályunk bírálja el a regisztrációs kérelmet, amelyről e-mailben tájékoztatjuk Önt. Egyéb szolgáltatásunk megrendelői számára díjmentesen hozzáférést engedünk, más cégek munkatársai részére ajánlatot küldünk a hozzáférés díjára vonatkozóan.

 

„Egészségügyi szakdolgozó vagyok, regisztrálni szeretnék.”

A gyógyszer-ismertetés jogi szabályozása miatt minden regisztráló egészségügyi szakdolgozó alapnyilvántartási számának érvényességét ellenőrizzük és munkahelyétől függően díjmentes hozzáférést biztosítunk szakmai weboldalainkhoz. A regisztrációs folyamat során pontosan tájékoztatjuk jogosultságairól.

 

Utolsó módosítás: 2018. április 26.